Sök:
Så trevligt att du hittat vägen till vår webbutik!
Här är lite information om oss som driver fotobag.se, Linda och Geir + Anne-Grete och Rune.

Vi har allihop haft foto och film som intresse i en rad år och har länge letat efter den perfekta kameraväskan, -ryggsäcken så som vi önskar att den ska vara. Endera det är på resa i naturen eller besök hos familj och vänner.


-Linda säger om sig själv:
"För mig är det viktigt att mina väskor är både praktiska och snygga. Jag är ofta ute i naturen och fotar och vill då ha så lätt packning som möjligt men ändå ha det viktigaste med. Brukar använda en ClikElite Venture 35 , i den får jag med mig både kamera, objektiv, kikare, mat och dryck + något klädesplagg. Vid andra lite finare tillfällen så har jag med mig en Ketti Velveteen Floral eller en Kelly Moore Mimi i svart, som är snygga att se på och mycket praktiska när det gäller placering av kameran. Det jag älskar mest med dessa är att det inte syns att det är kamerautrustning jag har med."


-Anne-Grete säger om sig själv:
”Jag tycker som kvinnor flest att ha den passande väskan till varje anledning. Om du träffar mig så har jag säkert med mig en Posey i Fuchsia, en B-Hobo i Azure eller en Ketti Floral Pop. Ska jag på  utflykt med barnen har jag gärna med mig en ClikElite Venture 35. I den får jag med mig allt från kamera utrustning till barnkläder och mat. Jag är ganska urban men har samtidigt intresse för friluftsliv i form av kantarell plockning och flugfiske. :)”


-Rune säger om sig själv
”Jag är väldigt upptagen av funktion i förhållande till alla mina väskor. Du träffar mig oftast med en ClikElite Contrejour 40 på ryggen. På lättare utflykter använder jag en ClikElite Reporter midjeväska som också fungerar ypperligt som en messenger väska. I urbana ögonblick är Kelly Boy Mustard min favorit. Jag är riktigt trött på att ha med mig flera väskor och ryggsäckar på resor eller utflykter för att inte kombinationen kamera + friluftsliv + småbarn inte har varit möjligt att kombinera i en väska för än nu!”


Vi lovar att fortsätta söka efter de bästa kameraväskorna och vi kommer aldrig att att in billiga produkter med dålig kvalitet. Här fokuserar vi på kvalitet för vi inte vill ha reklamationer- vi vill ha nöjda kunder! Vi ska alltid göra vårt bästa, ha de bästa produkterna och den bästa servicen. Då tror vi att du handlar av oss igen och rekommenderar oss till vänner och bekanta.Hälsningar
oss 3 i fotobag.se


Kontakt info: 
A:
Fotobag.se AB (org.nr 556857-9451)
Gamla vägen 2
66050 Vålberg
Sverige 

E: info (snabel a) fotobag.se