Sök:

Utskick
Vårt mål är att skicka ut varorna så fort som möjligt. Så snart beställningen är packad och skickad så sänder vi dig en bekräftelse på e-post med kollinr som paketet fått. Det kan hända att vi är på resa och då kan det ta några extra dagar innan du får varorna. Se vår facebooksida för uppdaterad info.

Priser
Alla priser är uppgett i svenska kronor och inklusive moms och porto. Vi reserverar oss för prisändringar i förbindelse med devalveringar, valutaändringar eller momsändringar. Vi reserverar oss också mot fel pris som orsakats av fel på sidan. Priserna ändras utan förvarning.

Frakt
Är inkluderat i priset om inte annat är specificerat. Enstaka små ting skickar vi inte förutom med större varor/beställningar.

Reklamation   
Allt vi skickar blir kontrollerat innan packning så att det inte ska behöva bli några reklamationer.    
Om du vill byta modell eller färg kontakta oss. Det endaste som tillkommer då är porto för den nya varan.

Ångerrätt och retur
Vi köp av varor  över internet så har du 14 dagars öppet köp. Om du önskar att returnera en vara är det viktigt att du sörjer för att den är väl paketerad. En del varor tex Kelly Moore väskorna levereras med ett extra skydd som måste vara med tillbaka vid en evt retur.

Inkluderat i våra priser är porto för leverans av varan. Vid retur kommer vi därför att dra av fraktbeloppet (normalt 150 kr, vid best över 10 kg blir porto högre) när vi återbetalar köpesumman. Vid retur av varor är det kunden som står för portot, varorna skall inte skickas med efterkrav. Om varan är använd, skadad eller på anna sätt inte försäljningsbar tappas rätten till retur. Reavaror tas ej i retur.

Persondata 
Vi lagrar inga andra upplysningar om dig än det vi behöver för at skicka dig varorna. Vi säljer ej heller info om dig eller beställningen. Vid bet med PayPal används en säker, extern lösning som gör att vi själva aldrig är i kontakt med kontonummer eller bankinf och därmed kan vi inte hämta ut sådan ifo till oss själva eller andra.

Betalingsalternativ - Klarna konto
Detta betalningsalternativet följer Klarnas gällande avtal och villkor, vi tar ingen förtjänst vid detta alternativ. För mer info se www.klarna.se